Σχετικά με την GearBest2018-01-12T21:02:36+00:00

Η Gearbest αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή ηλεκτρονικά καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας της Κίνας, Υπάρχει εδώ και 3 χρόνια και η πορεία του είναι σταθερά ανοδική, σε όλους τους σχετικούς δείκτες.

Πολλές από τις προσφορές της GB σε Κινητά, Tablets, PCs και συναφή τεχνολογικά προϊόντα, έχουν παγκοσμίως καλύτερη τιμή, ενώ η γκάμα προϊόντων έχει διευρυνθεί, με αποτέλεσμα μέσα στην GB να μπορείς σήμερα να βρεις μια τεράστια ποικιλία από εξαιρετικά οικονομικά προϊόντα, όλα με εγγύηση ενός έτους + πρόσθετη εγγύηση ορθής παραλαβής τριών ημερών DOA (DeadOnArrival).

Οι αγορές προϊόντων από την Κίνα είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο στη σφαίρα του Παγκόσμιου Εμπορίου, με σημαντικές πολιτικές και διεθνείς προεκτάσεις. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Alibaba, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο έφτασε να ανταγωνίζεται τους παραδοσιακούς γίγαντες Amazon και Ebay.

Ταυτόχρονα, η εσωτερική βιομηχανία τεχνολογίας της Κίνας, έχοντας λάβει την τεχνογνωσία των δυτικών επενδύσεων, παράγει όλο και πιο αξιόπιστα προϊόντα χωρίς την ανάγκη της υπεραξίας των μεγάλων brands όπως Apple ή Samsung. Χαρακτηριστικό εδώ παράδειγμα είναι φυσικά η Xiaomi (ήδη 4η παγκοσμίως σε πωλήσεις smartphone) αλλά και η OnePlus.

Ένα από τα μεγάλα εμπόδια στις αγορές από την Κίνα είναι τα εθνικά αντικίνητρα που υιοθετούνται από κράτη ή ενώσεις κρατών, με την μορφή δασμών και φόρων, καθώς και η σχετική γραφειοκρατία που συνεπάγονται αυτές οι υπηρεσίες.

Αντίστοιχα, τα πιο κοινά προβλήματα στις αγορές από την Κίνα είναι οι χρόνοι παράδοσης και το κόστος των εθνικών επιβαρύνσεων.  Παρά την ύπαρξη σχετικής νομοθεσίας, υπάρχει μια ζωηρή κινητικότητα, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εθνικό επίπεδο, που καθιστά τις σχετικές λεπτομέρειες ιδιαίτερα ευμετάβλητες.

Απαιτείται μια κάποια εξοικείωση με τα εργαλεία που παρέχει η  Gearbest και μια ανάγνωση των γενικών, καθοριστικών για την ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας, όρων. (Δεν αρκεί μόνο η χαμηλή τιμή).

Ο πληροφοριακός κόμβος της GearBest Greece έχει αναλάβει το έργο της ενημέρωσης των Ελλήνων Πελατών της GearBest. Για την καλύτερη κατανόηση του εν λόγω κοινού λειτουργεί πιλοτικά τμήμα Υποστήριξης Gearbest Greece Premium Support στο οποίο προτείνεται  να απευθύνεστε μόνο εφόσον έχετε εξαντλήσει τα εργαλεία υποστήριξης που παρέχει το επίσημο site της Gearbest.com

ΜΦΧ
GearBestGreece