Αγορές από Gearbest (03/2019)

Αγορές από την GearBest; Ας το δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω:

Η GearBest είναι μία εταιρεία eCommerce, η οποία ειδικεύεται σε ηλεκτρονικά, gadgets και ρουχισμό. Η εταιρεία έχει έδρα στη Σενζέν, Κίνα και απασχολεί περισσότερους από 2.000 εργαζομένους. Καθώς βρίσκεται στην καρδιά της μεγαλύτερης ζώνης παραγωγής στον κόσμο, η GearBest προσφέρει καινοτόμα προϊόντα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, τα οποία συχνά δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά.

Οδηγός Αγορών: Λίστα ελέγχου

Είναι η GearBest αξιόπιστη;

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές προτάσεις:      

 1. Χρησιμοποιείτε μόνο το PayPal ως μέθοδο πληρωμών: Η προστασία του PayPal έχει επεκταθεί στις 180 ημέρες για την Ελλάδα, ώστε να σας παρέχει μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας για τις διεθνείς συναλλαγές σας. Ανά πάσα στιγμή, έχετε μια ανεξάρτητη πλατφόρμα η οποία ενισχύει την προστασία των αγορών σας.
 2. Έχετε τις μεθόδους πληρωμής σας πιστοποιημένες κατά την πρώτη αγορά σας: πιστοποιήστε την πιστωτική κάρτα σας στο PayPal ώστε η παραγγελία σας να αποσταλλεί γρηγορότερα. (Εάν η διεύθυνση της πιστωτικής κάρτας δεν ταιριάζει με τη διεύθυνση του αποδέκτη, η GearBest δύναται να απαιτήσει ένα έλεγχο για τυχόν πλαστοπροσωπία)
 3. Προτιμήστε αποστολή express (εάν διατίθεται) έναντι της απλής αποστολής: Παρότι η GearBest επιλέγει μόνο ασφαλείς μεθόδους αποστολής, πιθανώς να υπάρχει μία γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη μέθοδος αποστολής κατά το check-out.
 4. Αγοράστε ασφάλιση εάν η παραγγελλία ξεπερνά τα 22,00€: Η ασφάλιση στην GearBest είναι εξαιρετικά οικονομική και θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Στην ατυχή περίπτωση που το δέμα σας χαθεί από τη μεταφορική εταιρεία, εφόσον έχετε κάνει ασφάλιση θα πάρετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τελωνειακά τέλη

 • Απλή Αποστολή: Είναι η στάνταρντ διαδικασία αποστολής. Υπάρχει η πιθανότητα τελωνειακού ελέγχου εάν η αξία του δέματος είναι άνω των 22,00€. Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο το Ελβετικό Ταχυδρομείο (SF) / Βέλγικο Ταχυδρομείο, και αυτό μόνο εφόσον είναι πιο οικονομικό από τις άλλες μεθόδους αποστολής
 • Ταχεία Αποστολή: DHL Express με χρόνο αποστολής 4-7 ημέρες. Όλα τα δέματα με αξία άνω των 22,00€ δύναται να περάσουν από τελωνειακό έλεγχο και μπορεί να προκύψουν έξοδα εκτελωνισμού.
 • Φ.Π.Α. και έξοδα εκτελωνισμού: Για παραγγελίες άνω των 22,00€ που προέρχονται από την Κίνα δύναται να απαιτηθεί πληρωμή ΦΠΑ 23% ως «φόρος εισαγωγής» για την Ελλάδα.

Ασφάλιση

Κατά την επιβεβαίωση των αγορών (checkout) δύνεται η επιλογή για προσθήκη ασφάλισης. Προτείνουμε να προσθέτετε ασφάλιση για παραγγελίες άνω των 22,00€. Οι παραγγελίες με ασφάλιση έχουν πλήρη πίστωση εάν το δέμα χαθεί κατά τη μεταφορά. Παραγγελίες άνω των 22,00€ χωρίς ασφάλιση ενδέχεται να μην έχουν πλήρη επιστροφή χρημάτων (συνήθως 50%) σε περίπτωση που το δέμα χαθεί κατά τη μεταφορά.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα έχουν 1 χρόνο εγγύηση εφόσον δεν αναφέρεται κάτι διαφορετικό στη σελίδα του προϊόντος. Επιπρόσθετα, έχετε 45 ημέρες περιθώριο να επιστρέψετε το προϊόν εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας.

Χρόνος επεξεργασίας

Από την Ευρωπαϊκή αποθήκη, ο χρόνος επεξεργασίας είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Τα προϊόντα είναι σε στοκ με άμεση διαθεσιμότητα.

Από τις αποθήκες της Κίνας και του Χονγκ Κονγκ ο χρόνος αποστολής αναφέρεται στη σελίδα του προϊόντος. Κατά τις περιόδους αιχμής (Κινέζικες γιορτές) ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις εξαιτίας του αυξημένου όγκου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή με το support.gearbest.com για διευκρινίσεις: το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα σας δώσει πιο ακριβείς πληροφορίες. Μπορείτε πάντα να ζητήσετε την πίστωση της παραγγελίας σας εάν αυτή δεν έχει ακόμη αποσταλεί.

Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα στην GearBest στην Κίνα εντός των χρονικών ορίων επιστροφών και εγγύησης. Παρόλα αυτά, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αποστολέα. Για να εκκινήσετε διαδικασία επιστροφής, χρειάζεται να κάνετε μία αίτηση στο support.gearbest.com και θα αποκτήσετε τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να αποστείλετε μαζί με τα προϊόντα στη διεύθυνση επιστροφής. Από τη στιγμή που η παραγγελία σας επιστραφεί στην GearBest, το προϊόν θα σας επιστραφεί ή πιστωθεί εντός 10-15 ημερών.

Υποστήριξη

Η επίσημη υποστήριξη της GearBest είναι διαθέσιμη στο support.gearbest.com. Οποιαδήποτε αλλαγή στην παραγγελία σας πρέπει να γίνει μέσω του ανωτέρω καναλιού. Εάν στείλετε το αίτημά σας στα Ελληνικά,  η ομάδα υποστήριξης θα μπορέσει να επεξεργαστεί αλλά θα χρειαστεί λίγος παραπάνω χρόνος για την απάντησή του. Σε μία τέτοια περίπτωση, παρακαλούμε να είστε ακριβείς και κατανοητοί ενω παράλληλα αναφέρετε ακριβώς το πρόβλημα που επιθυμείτε να επιλυθεί. Για ελαττωματικά προϊόντα, θα σας ζητηθούν από την ομάδα υποστήριξης φωτογραφίες ή βίντεο της βλάβης, ως αποδεικτικό στοιχείο. Για να επιταχύνετε τη διαδικασία συστήνουμε να έχετε ετοιμάσει εκ των προτέρων τα παραπάνω.

Διαφωνίες μέσω PayPal (PayPal disputes)

Εάν δημιουργήσετε ένα PayPal dispute για κάποιο προϊόν που δεν έχει ακόμη παραδοθεί, η GearBest θα πιστώσει την παραγγελία.

Εάν δημιουργήσετε ένα PayPal dispute για κάποιο προϊόν που έχει ήδη αποσταλεί, η εταιρεία θα πιστώσει την παραγγελία μόλις το προϊόν επιστραφεί στην GearBest.

Προτείνουμε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο αίτημα στο Paypal μόνο εφόσον ο σκοπός του αιτήματος είναι να πιστωθεί η παραγγελία. Διαφορετικά, ενδέχεται να έχετε καθυστερήσεις στη διαδικασία αποστολής έως ότου το αίτημα κλείσει και επιλυθεί. Το παραπάνω εγγυάται πρόσθετη ασφάλεια στις παραγγελίες σας σε περίπτωση προβλήματος.

Συχνές ερωτήσεις

 • Η παρακολούθηση της παραγγελίας σας για ταχείες αποστολές είναι διαθέσιμη στο 17track.net
 • Άλλες ερωτήσεις; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο [email protected]ο ή μέσω της φόρμας του φόρουμ «Επικοινωνήστε μαζί μας»

Κράτα το

Η GearBest διατηρεί αποθήκες σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν είναι όλες διαθέσιμες για όλους τους προορισμούς.

Σημειώστε, ότι υπάρχουν περισσότερες από μια αποθήκες σε κάποιες πόλεις ή χώρες. Οι διαφορές ως προς τις διαθεσιμότητες και τους χρόνους και τρόπους αποστολής μπορεί να είναι σημαντικές.

Σημειώστε επίσης, ότι μπορείτε να ελένξετε την τιμή πώλησης ανά αποθήκη, σε κάθε προϊόν, πατώντας πάνω στο σχετικό κουμπάκι. Όπου δεν υπάρχει, η αποθήκη είναι Κίνα.

Κράτα το

Κράτα το

Priority Line Express for Electric Scooter Only

Η επιλογή Priotiy Line διατίθεται και για ηλεκτρικά ποδήλατα, scooter και συναφή προϊόντα:

Express for Electric Scooter Only

Express for Electric Scooter Only

Κράτα το

Εκτελωνισμός στην Ελλάδα

Αγορά Προϊόντων Μικρής & Αμελητέας Αξίας

Σύμφωνα με την σχετική Ελληνική Νομοθεσία, δεν επιβαρύνονται με δασμούς, προϊόντα μικρής αξίας, κάτω των 150€, τα οποία επιβαρύνονται μόνο με ΦΠΑ 24%. Προϊόντα αμελητέας αξίας, έως 22€, δεν επιβαρύνονται ούτε με ΦΠΑ. Το πως υπολογίζεται η “αξία”, μένει νομοθετικά αδιευκρίνιστο, και ως εκ τούτου έδαφος για διαφορετικές ερμηνείες.

Ούτως ειπείν, αν θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν, του οποίου η αξία στην Ελληνική αγορά δεν ξεπερνάει τα 22€+ΦΠΑ, δεν έχετε λόγο να φοβηθείτε εκτελωνισμό και το μόνο που θα πρέπει να σας ενδιαφέρει είναι τα χαμηλά μεταφορικά, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις με την Gearbest είναι μηδενικά.

Αντίστοιχα, αν το προϊόν έχει εμπορική αξία στην Ελλάδα έως 150€+ΦΠΑ, θα πρέπει να υπολογίζετε το κόστος εκτελωνισμού.

Κράτα το

Νεα Ειδικά Τέλη Εκτελωνισμού ΕΛΤΑ

Σε περίπτωση απλού ταχυδρομείου ΕΛΤΑ, ισχύει ειδικός τιμοκατάλογος που αφορά στην διαδικασία εκτελωνισμού, σε εφαρμογή ήδη από τον Αύγουστο 2017.

Όπως φαίνεται στον πίνακα, έχουν ενεργοποιηθεί χρεώσεις “με το κομμάτι” που αφορούν στην διαδικασία του εκτελωνισμού. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα εισερχόμενα από χώρες εκτός ΕΕ, τα οποία παραλαμβάνει ο ΕΛΤΑ θα χρεώνονται τα νέα “Ειδικά Τέλη Εκτελωνισμού” ξεκινώντας από το ελάχιστο των 3€ και έως τα 50€ βάσει τις κλίμακας.

Τι σημαίνει αυτό;

Ακόμα και κριθεί “τελωνιακώς ελεύθερο” το δέμα σας (προϊόντα αμελητέας αξίας) ενδέχεται να χρεωθείτε 3€ την διαδικασία χαρακτηρισμού. Αν το δέμα σας εκτελωνιστεί κανονικά, θα έχετε ένα 15€ κατ ελάχιστο, συν ότι σας χρεώσει ο τελωνειακός υπάλληλος, στα πλαίσια του ελέγχου που θα κάνει.

Σημειώστε ότι σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε εσείς τον εκτελωνισμό θα χρεωθείτε το ποσό των 15€!!!

Η νέα αυτή διαδικασία των ΕΛΤΑ, έχει επιφέρει και μια κατακόρυφη αύξηση του ποσοστού των δεμάτων που εκτελωνίζονται. Με άλλα λόγια η πιθανότητα να σταθείτε “τυχεροί”, έχει μειωθεί δραστικά.

 

Κράτα το

Ταχυμεταφορές Expedited Shipping DHL και Τελωνείο

Ειδικώς οι Ταχυμεταφορές Expedited Shipping περνάνε 100% από τελωνείο και έχουν και πρόσθετες επιβαρύνσεις αμοιβών.

Σε περίπτωση επιλογής αυτής της μεθόδου, αμέσως μετά την άφιξη του δέματος σας θα λάβετε μήνυμα που θα σας παρέχει δύο εναλλακτικές:

 1. Ανάθεση της διαδικασίας εκτελωνισμού στην DHL (αναλαμβάνει τον εκτελωνισμό και τη μεταφορά της αποστολής σε εσάς)
  > Κόστος 36,00€ (για αποστολές με αξία μέχρι 150,00€) + Έξοδα Τελωνείου ή
  > Κόστος 50,00€ (για αποστολές με αξία 151,00€-800,00€) + Έξοδα Τελωνείου
 2. Ανάληψη από εσάς των τελωνειακών διαδικασιών που απαιτούνται. Στην περίπτωση αυτή τα φορτωτικά έγγραφα παραλαμβάνονται στο Αεροδρόμιο και θα πρέπει να φροντίσετε για τον εκτελωνισμό και την μεταφορά του δέματός σας. Το κόστος είναι:
  > Πρακτορειακά δικαιώματα 33,20 ευρώ + Εργατικά 12,96 ευρώ (έως 5 κιλά) ή > 22 ευρώ (από 5 έως 50 κιλά),
  + Αποθήκευτρα (6,65 ευρώ την ημέρα ανά δέμα από την 2η ημέρα της ενημέρωσης άφιξης της αποστολής)
  + Έξοδα Τελωνείου.
  + Αμοιβή Εκτελωνιστή
 3. Άρνηση Παραλαβής του δέματος: Ενημερώνουμε την GB σχετικά με την επιλογή μας και ζητάμε να γίνει επιστροφή και αποστολή εκ νέου, με νέο τρόπο, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το κόστος.

Σημειώστε ότι, παρότι η επιστροφή στην GearBest δεν χρέωνεται, υπάρχει η πιθανότητα το δέμα να “εγκαταληφθεί” στο τελωνείο. Για αυτό πάντα ενημερώνουμε την GearBest σχετικά με την απόφαση μας.

 

Κράτα το

Το δέμα μου σταμάτησε στο τελωνείο. Τι κάνω;

Τυπικά, η GearBest δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Αν επιχειρήσετε dispute στο paypal, αυτό θα δικαιώσει την GearBest.

Αυτό φυσικά δεν ισχύει για τις δύο εγγυημένες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν πιο πάνω, όπου η αγορά προϊόντων GearBest χωρίς Τελωνείο είναι εγγυημένη. 

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του GearBest Greece για να μεσολαβήσει στην εύρεση κάποιας λύση είτε με σχόλιο σε κάποιο άρθρο, είτε με μήνυμα στην ενότητα “επικοινωνία” είτε με ανάρτηση στο Ελληνικό Forum της GearBest.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η “είσοδος” ενός δέματος στο Τελωνείο, συχνά συνεπάγεται εξαφάνιση από τα tracking για αόριστο χρονικό διάστημα που μπορεί να ξεπερνάει και τις  20 ημέρες. Χρειάζεται υπομονή. Κράτα το

By |2019-03-06T17:01:21+00:00Αύγουστος 3rd, 2017|Νέα, Οδηγοί|1.180 Σχόλια

About the Author:

1180
Leave a Reply

avatar
571 Comment threads
609 Thread replies
59 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
456 Comment authors
ΣΠΥΡΟΣpanosfGearBestGrAdminΠέτροςjts Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Mike Kranidis
Guest
Mike Kranidis

Μόλις μου απάντησαν από την Gearbest οτι η παραγγελία μου για ένα Lenovo P8 Tablet PC – DEEP BLUE από το Κινέζικο warehouse τους ΔΕΝ μπορεί να γίνει με Priority Line + EU Express. ΔΕίτε πιο κάτω τι μου απαντάνε… Ξέρετε γιατί έγινε αυτό???
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_641529.html

===== quote =====
Dear Mike,

Thank you for your returned package update.

Our Priority Line + EU Express is not avaliable for your item, because logistics company forbidden to delivery you item in this way.
We will ship your item with DPD(UK), if you disagree, please contact us.
Hope you can understand our situation.
===== unquote =====

Thomas Krikonis
Guest
Thomas Krikonis

Το ιδιο ακριβώς καναν και σε εμένα χωρίς μνμ όμως,να δουμε τινθα γινει με το τελωνείο

Mike Kranidis
Guest
Mike Kranidis

Αγαπητέ φίλε,
κατ αρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Όταν μου γράφουν DPD(UK) αυτό είναι το eu express? Και αυτός ο τρόπος σίγουρα δεν έχει τελωνείο κλπ κλπ ?
Order number: W1708061353085461
Δες το και πες μου σε παρακαλώ πολύ. Έχεις κάποια σχέση με το μαγαζί?

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Κρανίδης

Giorgos
Guest
Giorgos

Η δυνατότητα αποστολής αυτή που περιγράφετε δεν υπάρχει σε κανένα από τα είδη που έχω κοιτάξει είτε από αποθήκη Κίνας είτε από αποθήκη Ευρώπης, υπάρχει μόνο η επιλογή “Priority Line”, χωρίς κάποιο “+EU” ή “Europe Express” μετά. Πρόκειται για το ίδιο πράγμα? Υπάρχει κάποια νεώτερη αλλαγή?

Μιχαλης Πολιτης
Guest
Μιχαλης Πολιτης

Χαιρετώ! Θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση: μενδιαφερει η αγορα του agm a8 απο το gearbest, αλλα με μια ερευνα που εχω κανει υπαρχει μονο η συσκευη σε αποθηκη στο hong kong και δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη priority line η το eu express… Εχω σαν επιλογες μονο την κλασσικη δωρεαν αποστολη και το expedited shipping μεσω DHL… Τι επιλογες εχω? Επικοινωνησα με την gear best και μου απαντησανε με τεραστια ουδετεροτητα λεγοντας μου πως πρεπει εγω να ψαξω τι παιζει με τους φορους και τα τελωνεια στη χωρα μου, χωρις εγω να τους ρωτησω κατι τέτοιο. Εγω απλα… Read more »

Mike Kranidis
Guest
Mike Kranidis

@GearBestGrAdmin
Αγαπητέ φίλε, πριν λίγο ζήτησα κατάργηση της παραγγελίας μου λόγο του ότι δεν μου παρήχαν τον “σίγουρο” τρόπο αποστολής.
Πιστεύω ότι με τα νέα δεδομένα, θα πρέπει τα καλά Κινέζικα μαγαζιά να βρουν λύση για το θέμα του τελωνείου κλπ ( είτε αυτό λέγεται Ευρωπαϊκή αποθήκη ή οτιδήποτε άλλο δίνει λύση στο πρόβλημα… ).

Σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Καλή συνέχεια.

kostas
Guest
kostas

Καλημέρα, θέλω να αγοράσω ένα scooter Xiaomi M365 και η δυνατότητα είναι μόνο “Express for Electric Scooter Only” όταν επιλέγω ΗΚ ενώ από China “Express for Electric Scooter Only” ή “Priority Mail for Electric Scooter Only”. Με αυτές τις επιλογές το δέμα περνάει τελωνείο;

Thomas
Guest
Thomas

Καταλαβαίνω ότι το παρών θέμα καλύπτει προϊόντα που αποστέλλονται προς Ελλάδα.
Τι γίνεται όμως με αποστολές που στέλνονται προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες;
Μένω εξωτερικό και με ενδιαφέρει το θέμα. Δυστυχώς η εξυπηρέτηση πελατών του GB απαντούν πολύ αδιάφορα σαν να μην τους ενδιαφέρει και πολύ. Έτσι χάσανε 350€ παραγγελία κινητού που έγινε από άλλο κατάστημα τελικά.
Μπορεί όμως κάποιος να μου δώσει κάποιες περισσότερες πληροφορίες εδώ;

Μιχαλης Πολιτης
Guest
Μιχαλης Πολιτης

Χαιρετω και παλι… συγκεντρωσα 2 κιλα απο την αποθηκη HK-2 και μου βγαζει την επιλογη standard shipping: eu express χωρις οικονομικη επιβαρυνση… αποφευγω το τελωνειο με αυτον τον τροπο?

Fidias
Guest
Fidias

Καλησπέρα,
Αν γνωρίζετε η μέθοδος αποστολής Priority Line ισχύει και για Κύπρο? Δοκίμασα να κάνω παραγγελεία αλλα στο checkout δεν υπάρχει επιλογή EU Express, αλλά Middle East Express. Φαντάζομαι με αυτή την επιλογή δεν το γλιτώνουμε το τελωνείο.

dionisios marinos
Guest
dionisios marinos

Καλησπερα θέλω να κανω μια παραγγελία ενα hcigar vt 75 color silver black ενω στο gearbest το εχει προσφορά και γραφει οτι εχει ακομα 183 κομμάτια οταν παω να ολοκληρώσω την συναλλαγή γράφει flash sales stock κάπως ετσι εξαντλήθηκαν. Και κατι αλλο για να μην περάσει τελωνείο να επιλέξω το expident shipping; η μέσω ολλανδικού ταχυδρομείου; ευχαριστώ.

dionisios marinos
Guest
dionisios marinos

Ωραια ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα κανω υπομονή ποτε θα ξανα στοκαρουν το συγκεκριμένο ωστε να το αγοράσω και θα ρισκάρω με απλο συστημένο ταχυδρομείο μέσω Ολλανδίας

Mousis
Guest
Mousis

Καλησπέρα ,
για το παρακατω ποια ειναι η σωστή επιλογή για να μην περασει τελωνειο?

Επισης νομιζω οτι λογο τιμης κατω απο 150ευρω δεν πρεπει να περασει ουτως η αλλος

https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_580292.html

John Tapas
Guest
John Tapas

Γεια σας. Θέλω να παραγγείλω ένα τηλέφωνο της leagoo, το οποίο έχει βάρος 0,43 kg. Αν επιλέξω flat rate shipping (Netherlands Post Registered), θα περάσει από τελωνείο ήνα επιλέξω άλλη μέθοδο αποστολής. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Giwrgos Papadopoulos
Guest
Giwrgos Papadopoulos

Γεια σας, Θέλω να παραγγείλω ένα κινητό Leagoo (0.43 kg). Αν επιλέξω Flat Rate Shipping (Netherlands Post Registred), θα περάσει από το τελωνείο ή να επιλέξω άλλο τρόπο αποστολής ?

Ιωάννης
Guest
Ιωάννης

Καλησπέρα, έχω κάνει μια παραγγελία με μέθοδο αποστολής EU express η οποία και έχει φύγει από gearbest. Ενώ στο my account του gearbest μου βγάζει στην παραγγελία shipping method EU express, στα email που μου στελνουν (τόσο για την επιβεβαίωση αγοράς όσο και για το shipped) δεν το γράφει πουθενά, είναι απλώς κενό το shipping method. Χρειάζεται ανησυχία? (η παραγγελία είναι άνω των 200€)

Savas
Guest
Savas

Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω στα 595.44 € το: https://www.gearbest.com/bikes/pp_434406.html Στο βήμα 2, στις “Available Shipping Methods” σαν υποεπιλογή του “Priority Line” μου βγάζει μόνο “Priority Mail for Electric Scooter Only” με κόστος 0.76 € (και όχι “EU Express” που αναφέρεται στο άρθρο) Απαντήθηκε παραπάνω για το scooter αλλά καλού κακού ξαναρωτάω: 1. Η μέθοδος που βγάζει παρακάμπτει και αυτή το τελωνείο για Ελλάδα; 2. Αν επιλέξω “Add Shipping Insurance to your order”, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η μέθοδος αποστολής και να μην παρακαμφθεί το τελωνείο; Είναι χρήσιμη αυτή η επιλογή για ένα τέτοιο αντικείμενο; Σημειώνω ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι… Read more »

George N
Guest
George N

Καλησπέρα θέλω να παραγγείλω ένα τρίποδο φωτογραφικής μηχανής που κοστίζει περίπου 60€ στο gearbest (άγνωστο πόσο κοστίζει Ελλάδα) και βάρους δέματος περίπου 1.8kg .Τι τρόπο αποστολής επιλέγω σ αυτήν την περίπτωση?

ragazzo
Guest
ragazzo

Καλημέρα σας,
θελω να αγορασω αυτο https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_605468.html?wid=21 στις επιλογες μου δινει τη δυνατότητα Registered Air Mail – Netherlands Registered με χρεωση 0,13€, εαν το επιλεξω υπαρχει περιπτωση να περασει απο τελωνειο και να εχω χρεωσεις εκτελωνσμου;

Ευχαριστω

George N
Guest
George N

Το κόστος με priority line είναι περίπου 23€ αν δεν κάνω λάθος.Αν το παραγγείλω με nl post έχω ελπίδες να μην περάσει τελωνείο μιας που δεν ανήκει στην κατηγορία κινητων-ταμπλετ??
Ευχαριστώ.

ΤΑΚΗΣ Κ.
Guest
ΤΑΚΗΣ Κ.

Γειά σας,
Είμαι πελάτης της GEARBEST και τελευταία παραγγέλνω υγρά αναπλήρωσης δοκιμαστικά λόγω τελωνείου.
Θέλω να παραγγείλω το E LEAF PICO DUAL και δεν νομίζω ότι μέσω Expedited shipping συμφέρει οικονομικώς.
Η ερώτησή μου είναι, εάν το παραγγείλω μέσω Unregistered η Registered Air mail, όπου το ποιο πιθανό είναι να αποσταλεί μέσω Βελγίου, υπάρχει η πιθανότητα να περάσει από το τελωνείο λόγω όγκου? Η ερώτησή μου ισχύει και για παραγγελίες Smartphones.
Ευχαριστώ πολύ.

George
Guest
George

Μου έβγαλε αυτό το μήνυμα στο tracking της DPD.
Unfortunately we have not been able to deliver your parcel.
Consignee address not correct.

Γιάννης
Guest
Γιάννης

Καλησπέρα,
έχω κάνει αγόρα ενός κινητού κόστους 92 ευρώ και η αποστολή έγινε με netherland post , ακομα όμως δεν εγινε παραλαβή και το tracking number εμφανιζει αυτά

2017-08-10 10:55
The item has arrived in the country of destination

2017-08-03 08:20
The item is on transport to the country of destination

2017-08-02 14:46
The item is at the PostNL sorting center

2017-08-02 14:46
The item is processed at the PostNL sorting center

2017-07-27 09:35
The item is pre-advised

Δεν εχω επιπλέον ενημερωση εδώ και 20 μερες όμως. τι γινεται σε αυτή την περιπτωση?

Γιάννης
Guest
Γιάννης

Γιατί δεν εμφανίζει όμως με βάσει το tracking number ότι είναι στο τελωνείο; τι γίνεται στην περιπτωση να είναι στο τελωνείο;

Γιάννης
Guest
Γιάννης

Τα ΕΛΤΑ που μίλησα πριν λίγο μου είπαν ότι για είναι Ελλάδα από 10-8 είναι στο τελωνείο και αναγκαστικά πρέπει να περιμένω….

Γιάννης
Guest
Γιάννης

Δηλαδή μπορεί να το βουτήξει και κάποιος υπάλληλος αν θελει το κινητο; και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση , δεν είναι μια δικλύδα ασφαλείας το tracking numberq

Μιχαλης Πολιτης
Guest
Μιχαλης Πολιτης

Χαιρετω…
Τα smartphone που πουλαει το gearbest ειναι εργοστασιακα σφραγισμενα? Ρωταω επειδη ειχα κανει πρόσφατα μια αγορα συσκευης απο geekbuying η οποια ηταν ορθανοιχτη…
Απλα αυτο που με ενδιαφερει να μαθω ειναι αν ειναι σφραγισμενα εργοστασιακα, και οχι απτην gearbest.
Και κατι ακομα, αν παραγγειλω μια συσκευη με την μεθοδο eu express και παρολα αυτα “κολλησει” στο τελωνειο, τι επιλογες υπαρχουν?

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου dude

Μanos
Guest
Μanos

Καλησπέρα
Έχω κάνει παραγγελία από gear best μέχρι σήμερα δεν μου έρθει ακόμα το track number
Σημείωση : Your Gearbest Order WP1708280517350034 has been shipped out

George
Guest
George

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το site και την ενημέρωση που μας προσφέρεις.
Τελικά το πρόβλημα που μου είχε βγάλει στο tracking της DPD ”Unfortunately we have not been able to deliver your parcel.
Consignee address not correct”, ήταν λάθος της ACS καθώς είχαν λάθος διεύθυνση.
Τώρα όμως έχω άλλο θέμα. Άνοιξα το πακέτο και μέσα είχε τη σακούλα της DPD σχισμένη και με 4 αντικείμενα (το ένα μεγάλης αξίας) να λείπουν.
Έστειλα μήνυμα στο gearbest και περιμένω. Δεν έχω βίντεο unboxing δυστυχώς.
Τί λέτε να κάνω;

Disk
Guest
Disk

Χαιρετε.
υπαρχει καποιος τροπος να καταθεσουμε χρηματα στο πορτοφολι του Gearbet_?

Πέτρος
Guest
Πέτρος

Καλησπέρα. Πολύ φοβάμαι οτι η παραγγελία μου έγινε μεν με Priority Line αλλα αντί για EU επέλεξα το Europe Express. Ποιοι κίνδυνει υπάρχουν;

Γιάννης
Guest
Γιάννης

Καλησπέρα και πάλι και συγγνώμη για τον καταιγισμό ερωτήσεων,
όταν περνάει από το τελωνείο και περιμένω , χρειάζεται να κάνω κατι εγώ ή περιμένω τον εκτελωνισμό του?

Δημήτρης
Guest
Δημήτρης

Καλημέρα σας. Θα μπορούσα να μιλήσω με κάποιον αρμόδιο για κάτι απορίες που έχω γιατί έκανα Πρώτη φορά παραγγελία από gearbest?

John Baqore
Guest
John Baqore

Καλησπέρα….για την αγορά του https://m.banggood.com/XIAOMI-MIJIA-UHF-VHF-Dual-Band-Handheld-Walkie-Talkie-Bluetooth-4_0-Walkie-Talkie-with-FM-Radio-p-1130491.html?rmmds=shopcart
Δε βγαίνει η επιλογη priority…..είναι λόγω του οτι δεν ξεπερνά τα 2kgr?

Hara Spiliopoulou
Guest
Hara Spiliopoulou

Καλησπέρα. Πριν από λίγες ημέρες έκανα μία παραγγελία (κινητό τηλέφωνο) από το GearBest για πρώτη φορά, χωρίς να έχω κάποια πληροφόρηση σχετικά με τον τρόπο μεταφοράς που έπρεπε να επιλέξω σε σχέση με τους τελωνειακούς δασμούς. Έτσι επέλεξα το Expedited Shipping με επιπλέον χρέωση (μικρότερη βέβαια από την επιλογή Priority Line – EU Express), αλλά με πολύ μικρότερο χρόνο παράδοσης. Έλαβα στη συνέχεια μήνυμα από το GearBest ότι θα επιβαρυνθώ με τελωνειακούς δασμούς (σημαντικό ποσό) και έτσι μου έδωσαν 2 επιλογές: α) Option 1: DHL shipping (3-7 business days) – Taxes are charged by your local Customs Office and country… Read more »

aggelos
Guest
aggelos

καλησπέρα

Θέλω να παραγγείλω ένα 3D printer anet a8 που υπάρχει σε στοκ στην ευρωπαϊκή αποθήκη αυτή την στιγμή ενώ η αγορά έχει προστεθεί στο καλάθι μου που είναι και στο βήμα 2 δεν μου αναφέρει πουθενά λεπτομέρειες για το shipping και επιλογή για το priority line-EU. αν συνεχίσω την παραγγελία υπάρχει φόβος τελωνείου? το σύνολο της παραγγελίας είναι 160 ευρώ. Επίσης πως μπορώ να το κάνω η αποστολή να είναι συστημένη (registered) για να είμαι σίγουρος ότι θα το παραλάβω?

Αντώνης
Guest
Αντώνης

Καλησπέρα. Έκανα μία παραγγελία απο GearBest όπου έλαβα και εγώ το ακόλουθο μήνυμα: —————————— “We apologize that we haven’t shipped your order out yet. Please note: We can ship your order out via DHL, but due to the item’s status with Customs,the custom fee would be significantly high for you in your country,could you please tell us whether you can accept it? In order to resolve this issue, we would like to offer you the following options: Option 1: DHL shipping (3-7 business days) Taxes are charged by your local Customs Office and country regulations that is beyond our control.… Read more »

ΤΑΚΗΣ Κ.
Guest
ΤΑΚΗΣ Κ.

Admin γειά σας.
Αν και είμαι πελάτης της GEARBEST, παραγγέλνω και υγρά αναπλήρωσης από FASTTECH μέσω Singapore Post. Δυστυχώς όμως πλήρωσα για παραγγελίες των 17 $ έξτρα 23 και κάτι ευρώ στο τελωνείο. Αυτή την στιγμή έχω ένα μικρό δέμα κόστους 17 $ στο τελωνείο από τις 9/8. Ξέρετε εάν υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να ενημερώσω την εταιρία ούτως ώστε να πληρώνω μόνο τον ΦΠΑ
Ευχαριστώ .

George K.
Guest
George K.

Καλησπέρα, με την μέθοδο αυτή είπαμε ότι δεν πληρώνεις τελωνείο, Τι συμβαίνει όμως με το ΦΠΑ; Το αποφεύγουμε και αυτό ως ενδοκοιν. αγορά από UK ?

Ευχαριστώ.

SpyrosB
Guest
SpyrosB

Θέλω να αγοράσω το Xiaomi MiMax 2 το οποίο είναι διαθέσιμο στην αποθήκη του HK. Στις επιλογές αποστολής υπάρχει: expedited shipping DHL HK ή DHL SG. Είναι αυτές οι επιλογές ασφαλείς για να αποφύγουμε το τελειώνειο;
Ευχαριστώ

Σπύρος
Guest
Σπύρος

Καλησπέρα σας! Για να μου έρθει το Xiaomi MI A1 Γαλλία μου βγάζει επιτέλους priority line αλλά δωρεάν με την France express! Θα πρέπει να φοβάμαι κάτι ή πέτυχα τζάκποτ στο τζόκερ; Α θα μπορούν να μου το αφήσουν κάπου αν τους αφήσω σημείωμα γιατί πιθανόν θα λείπω απ το σπίτι ή θα πρέπει να μαι οπωσδήποτε παρών;

George K.
Guest
George K.

Βρήκα στο app την συσκευή που θέλω να αγοράσω και έχει και επιλογή ΗΚ-2 και priority και χάρηκα αλλά όταν πήγα στο λαπτοπ/ Browser να το αγοράσω έχει μόνο ΗΚ αποθήκη.Είναι λάθος το παρακάτω λινκ ; πρέπει να μπω αλλού;
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_757529.html?wid=4

Ευχαριστώ

George K.
Guest
George K.

αλλά είμα τόσο τυχερός που βγήκε out of stock. Στην China ήταν τελικά.
Να ρωτήσω και κάτι σχετικά με εγγυήση τα κινητά απο ποιον καλύπτονται; Θα το δεχτεί η αντιπροσωπία της XIami στην ελλάδα;

Δημητρης
Guest
Δημητρης

Καλησπερα μολις παραγγειλα το mi drone απο gearbest μεσω της εφαρμογης
Warehouse ειζε μονο επιλογη την κινα
Και τροπο αποστολης επειδη ηταν πιο λιγες οι μερες αποστολης επελεγα την dhl ext
Υπαρχει περιπτωση να χρεωθω τελωνιο;;;
Ευχαριστω!

Nick
Guest
Nick

Έχει τύχει εκτελωνισμός και σε αντικείμενα με κόστος 3 ευρώ οπότε το δεν υπάρχει φόβος για 22€ δεν ισχύει πλέον, επίσης το παράδειγμα με τα 130€ επίσης δεν είναι σίγουρο γιατί προϋποθέτει ότι και οι εκτελωνιστές θα λάβουν υπόψιν αυτή την τιμή που ξέρουμε ότι σπάνια γίνεται σωστά. Μια γενική ενημέρωση του οδηγού χρειάζεται όπως αναφέρθηκε και παραπάνω. Τέλος γιατί δεν διαφοροποιούν τα EU express και Europe express να μη μπερδεύεται ο κόσμος?

Δημητρης
Guest
Δημητρης

Παραγγειλα χθες το midrone απο gearbest
Τελικα μετα απο επικοινωνια με gearbest τους ειπα να αλλαξουνε απο dhl σε priority line eu express καινα γραψουν πανω στο πακετο χαμηλο κοστος αγορας
Απαντηση της gearbest ειναι οτι δν υπαρχει priority line γι την χωρα μας και αν θρλω να μ το στειλει με EMS(hq) καμια ιδεα στο τι να κανω;;; και επισης για πιο λογο οταν εκανα την παραγγελια ειχε επιλογη priority line και τωρα μ λενε πως δν γινετε; ευχαριστω

θανος
Guest

καλημερα, βλεπω εχει η ειπωθει η ερωτηση και παραπανω οποτε να μην πλατιαζω, παρειγγειλα ενα xiaomi mi max 2 απο αποθηκη ΗΚ και επελεξα μεθοδο αποστολης expedited shipping DHL 9 οπου οπως ειδα και σε απαντηση σου παραπανω δεν ειναι ασφαλης και σιγουρα θα πληρωσω τελωνειο , η αλλη προταση που μου εχει το γνωστο ηδη mail που ελαβα μου λεει για Flat rate shipping το οποιο είναι ιδιο με το Unregistered Air Mail (No Tracking Number) ??? που μου εχει σαν επιλογή? σαυτην την περιπτωση αποστολης τι πιθανοτητα εχω να πληρωσω τελωνειο ?? ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας

Δημητρης
Guest
Δημητρης

Σας εστειλα σε ινμποξ οπως μ ειπατε την συνομιλια κ τν αριθμο της παραγγελιας! Περιμενω νεα σας ευχαριστω

F.S
Guest
F.S

Καλησπερα, Εαν γινει επιλογη EUROPE express υπαρχει περιπτωση τελωνειου ?

George
Guest
George

Καλησπέρα.
Έκανα μια παραγγελία και εγώ επέλεξε τη EU express ως μέθοδο αποστολής, εκείνοι μου το έστειλαν με chronopost.
Τι να κάνω;

Μιχάλης
Guest
Μιχάλης

Έψαξα τρόπο να αγοράσω το xiaomi mi5s αλλά μ βγαζει μόνο HK Αποθήκη.. οποτε λογικά δεν θα εχει και την επιλογή για να γλυτωσουμε τον βραχνά του τελωνείου…? Είχα και επικοινωνία με την GB…