Φωτάκι νυκτός Xiaomi MiJIA

Το Φωτάκι νυκτός Xiaomi MiJIA συνδυάζει υπέρυθρο ανιχνευτή κίνησης, φωτοευαισθησία, απαλό και γλυκό φωτισμό, ενεργειακή αυτονομία και μινιμαλιστικό design.

Η Xiaomi φημίζεται για την ανάπτυξη προϊόντων που ανταποκρίνονται σε μια ευρεία γκάμα αναγκών. Το τελευταίο προϊόν έξυπνου φωτισμού που αποκαλύφθηκε πριν 5 ημέρες, είναι ένα τέτοιο προϊόν. Πρόκειται για ένα νυχτερινό λαμπτήρα που φέρει αισθητήρα κίνησης, που σημαίνει ότι ανάβει μόνο όταν ανιχνεύεται κίνηση.

Το φως προορίζεται να φροντίζει τη μετακίνηση στις νύχτες προς το μπάνιο, κάτι που αποτελεί συνήθη πρακτική για τους ηλικιωμένους. Προκειμένου να μην διαταραχθεί ο ύπνος άλλων που ήδη κοιμούνται, το προϊόν αυτό φέρει μια σειρά από καινοτομίες και όπως υποδηλώνει το όνομα του Mi Induction Night Lamp, χρησιμοποιεί επαγωγικό ρεύμα. Χρησιμοποιεί φωτοευαίσθητη τεχνολογία διπλής επαγωγής με υπέρυθρη ακτινοβολία για να ανάβει αμέσως όταν ανιχνεύεται κίνηση. Το φωτάκι νυκτός βασίζεται σε ένα απλό σχέδιο και είναι λευκό. Είναι σχεδιασμένο για να τοποθετείται με μια τρύπα στον τοίχο ή στην οροφή. Επιπλέον, έχει μια ευρυγώνια περιοχή ανίχνευσης 120 ° και μία απόσταση ανίχνευσης μέχρι 5-7 μέτρα. Η φωτεινότητα είναι ρυθμιζόμενη και η λυχνία παραμένει αναμμένη για 15 δευτερόλεπτα, μετά την οποία σβήνει αν δεν εντοπιστεί καμία κίνηση.

 

Χαρακτηριστικά: Φωτάκι νυκτός Xiaomi MiJIA:

Εξαιρετική λειτουργία αίσθησης:

Το φωτάκι νυκτός της Xiaomi έχει γωνία ανίχνευσης 120 μοιρών και απόσταση ανίχνευσης έως 7 μέτρα. Με τη χρήση προηγμένου φωτοευαίσθητου αισθητήρα και τεχνολογίας ανιχνευτή ανθρώπινης κίνησης υπερύθρων αλλά με πρόσθετο μηχανισμό προστασίας παρεμβολών, είναι σίγουρα το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο φωτάκι νυκτός της αγοράς. Η φωτεινή ένδειξη μπορεί να ανάψει αυτόματα στο σκοτεινό περιβάλλον, παρέχοντας φωτισμό για 15 δεύτερα, μέχρι να απενεργοποιηθεί ξανά αυτόματα.

Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας:

Το φωτάκι νυκτός της Xiaomi έρχεται με τρεις μπαταρίες AA και δεν χρειάζεται πρίζα ρεύματος. Η επιλογή της εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας του προγράμματος ανίχνευσης εξασφαλίζει κατανάλωση ενέργειας μόνο 0,25mW σε κατάσταση αναμονής.

Υπάρχουν δύο ρυθμίσεις φωτεινότητας:

  • Λειτουργία 0.7Lm: η μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίπου 12 μήνες.
  • Λειτουργία 3.8Lm, η μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίπου 6 μήνες.

Τεχνολογία για μια υπέροχη ζωή:

Ο εξαιρετικά λεπτός φακός Fresnel ενισχύει την απόδοση του αισθητήρα. Tο φως διαχέεται στον ανακλαστήρα και απλώνεται ομοιόμορφα στο αμπαζούρ, για να προσφέρει μια ακόμα καλύτερη οπτική εμπειρία.

Φιλικότητα:

Επιλέγοντας φιλικό προς το περιβάλλον υλικό ABS και υλικό πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας, το φωτάκι νυκτός της Xiaomi διαθέτει μικρό σώμα για να χωράει παντόυ, εξαιρετικά ανθεκτικό, πρακτικό και ασφαλές.

Μινιμαλιστικό σχέδιο:

Το φωτάκι νυκτός της Xiaomi ξεχωρίζει για το μινιμαλιστικό στυλ σχεδιασμού. Ο εξωτερικός μαλακός στρογγυλός σχεδιασμός συναντά την μεταξένιας αίσθησης ακμή για να ταιριάζει εύκολα με μια ευρεία ποικιλία επίπλων.

Τιμή:

Το φωτάκι νυκτός της Xiaomi βρίσκεται σε προπώληση στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή των  13,14€.

ΚΟΥΠΟΝΙ:

Ειδικά για τους φίλους του Gearbest Greece παρέχεται το κουπόνι XMNLight, προσφέροντας ακόμα χαμηλότερη τιμή στα 11,99€

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
By |2017-12-24T04:26:43+00:00Ιούλιος 23rd, 2017|Xiaomi, Νέα, Νέες Αφίξεις, Οικιακές Συσκευές|0 Comments

About the Author:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of