Τα μυστικά της νέας Gearbest: Μια καινούρια αρχή

Τα μυστικά της νέας Gearbest: Μια καινούρια αρχή

 

H Gearbest η οποία αναπτύσσεται για να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα e-shop παγκοσμίως, με πάνω από 40 εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες τα τελευταία 5 χρόνια, συνεχίζει να διατηρεί τις ίδιες αξίες και την ίδια αποστολή από την ημέρα που ιδρύθηκε: να προσφέρει μια καλή και ποιοτική ζωή σε αυτόν τον κόσμο.

Καθώς περάσαμε το 5η επετειακό ορόσημο και συνεχίζουμε για τον 6ο χρόνο λειτουργίας, ενσωματώσαμε ένα νέο ανανεωμένο look για να αντικατοπτρίζει τις βασικές μας αξίες και το όραμά μας, τα οποία μας οδήγησαν εδώ που είμαστε. Έχοντας αυτά υπόψιν, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και σας παρουσιάζουμε τη νέα μας εταιρική ταυτότητα και ανυπομονούμε για τα επόμενα δυναμικά πέντε χρόνια της Gearbest.

 

Κύριες Εμπνεύσεις:

Πέρυσι, οι γραφίστες μας προβληματίστηκαν αρκετά σχετικά με την κατεύθυνση της νέας εταιρικής ταυτότητας και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας σχετικά με την συναρπαστική εμπειρία αυτή.

  1. Ο επαναπροσδιορισμός του υποκείμενου τόνου της Gearbest εστιάζοντας σε ένα πιο φωτεινό, πιο ενεργητικό μήνυμα.
  2. Να μείνουμε πιστοί στην προέλευση της Gearbest, διατηρώντας τη συνοχή των τελευταίων πέντε χρόνων.
  3. Η δημιουργία ενός πιο απλού και ξεκάθαρου σλόγκαν για να έχει η Gearbest ένα πιο μοντέρνο όραμα.

 

Η Gearbest αλλάζει:

Χάρη στις προσπάθειες και το πάθος των 17 αφοσιωμένων σχεδιαστών μας, και με πάνω από 40 συναρπαστικές και πρωτότυπες προτάσεις, το νέο λογότυπο της Gearbest τελικά είναι έτοιμο: μια κλασσική χαμογελαστή φατσούλα με χρώματα το μαύρο και το κίτρινο, τα οποία προήλθαν από το γράμμα ‘G’.

 

Η Επιλογή των Χρωμάτων:

Η νέα Gearbest διατηρεί το μαύρο και το άσπρο χρώμα της παλιάς Gearbest, ενώ ενσωματώνει ένα πιο ζωηρό και μοντέρνο χρώμα: το κίτρινο. Το χρώμα συμβολίζει και μια ιδέα:

Άσπρο: απλότητα, λαμπρότητα και καθαρότητα

Μαύρο: κομψότητα, τυπικότητα και δύναμη

Κίτρινο: θετικότητα, φαιδρότητα, ενέργεια και φρεσκάδα

 

Αυτός ο συνδυασμός από αυτά τα τρία απλά χρώματα αποτελούν την αποστολή της Gearbest: να παραδώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, να δείξει το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού της προς τους πελάτες της και να συμβάλει στην αναζωογόνηση της θετικής ενέργειας που βρίσκεται σε κάθε επίσκεψη της Gearbest.

 

Icon:

Εικόνα-Χαμόγελο:

Το γράμμα “G” δημιουργεί και απεικονίζει το κλασσικό χαμόγελο, που αντιπροσωπεύει τον στόχο της Gearbest, δηλαδή να είναι ένας τόπος όπου όλοι οι πελάτες μπορούν να αισθάνονται εμπνευσμένοι

 

Γραμματοσειρά:

Το νέο λογότυπο της Gearbest χρησιμοποιεί μια γραμματοσειρά κειμένου με λιγότερες άκρες σε σύγκριση με την παλιά, ενισχύοντας το μήνυμα ότι η Gearbest είναι μια καλά στρογγυλεμένη μάρκα, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες.

ΛέξηΚλειδί:

Ποιότητα, Προσιτές Τιμές, Διασκέδαση:

Ένα σύντομο, παθιασμένο μήνυμα της Gearbest σε κάθε πελάτη, το οποίο αντιπροσωπεύει την αποστολή της Gearbest: να παραδώσει μια ποιοτική ζωή σε αυτόν τον κόσμο.

 

Ποιότητα: Προϊόντα υψηλής ποιότητας

Προσιτές Τιμές: Οι αγορές πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους

 

Διασκέδαση: Μια διασκεδαστική και χαρούμενη εμπειρία

 

 

Οδηγίες της Μάρκας:

Το λογότυπο της Gearbest περιέχει δυο στοιχεία:

  1. Εικόνα
  2. Κείμενο: η γραμματοσειρά και το κενό ανάμεσα από τα γράμματα δεν μπορεί να αλλάξει και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους

Το βασικό λογότυπο είναι το πρωταρχικό επίσημο λογότυπο του Gearbest και υπό τις περισσότερες περιστάσεις, πρέπει να είναι αυτό που θα μας αντιπροσωπεύει. Το νέο λογότυπο της Gearbest μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα ακόλουθα χρώματα φόντου:

Άσπρο/Ανοιχτό Χρώμα

Μαύρο: μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν η παραπάνω επιλογή δεν είναι δυνατή

Κίτρινο: μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν η παραπάνω επιλογή δεν είναι δυνατή. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν χρησιμοποιείται εικόνα ως φόντο.

 

Τυπική αναπαράσταση:

Μαύρο και Άσπρο (μονόχρωμο):

Αντιστρεπτά χρώματα:

 

 

 

Εφαρμογή:

Επαγγελματική κάρτα:

Η σαφής οπτική αναπαράσταση του νέου, ενημερωμένου λογότυπου της Gearbest στην επαγγελματική κάρτα είναι υποχρεωτική.

 

 

Θήκη Τηλεφώνου:

 

Τσάντα Αγορών:

 

 

 

Τελευταία λόγια:

Με δυναμική και σταθερή ανάπτυξη, η Gearbest έχει εδραιωθεί ως παγκόσμια επιτυχία τα τελευταία 5 χρόνια. Αυτό έγινε δυνατό μόνο χάρη στους απίστευτους πελάτες μας που μας υποστήριζαν. Με αυτή τη συναρπαστική νέα εταιρική ταυτότητα, η Gearbest διατηρεί τις ίδιες βασικές αξίες στις οποίες βασίστηκε. Η Gearbest θα είναι εδώ για όλους τους πελάτες, νέους και παλιούς, για τα επόμενα τουλάχιστον 5 χρόνια.

By |2019-02-27T15:35:38+00:00Φεβρουάριος 27th, 2019|Trending|0 Comments

About the Author:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of